|
Dagrofa Foodservice Masterclasses
Grøn menu med umami og grøntsager
Kom med til Masterclasses i Dagrofa Foodservice!
Vi samler de dygtigste kokke og nytænkende producenter, der viser teknikker og eksperimenterer med nye råvarer.
Vi vil give dig ideer til, hvordan du kan booste grønne retter på dit menukort.
Samtidig bliver der rig mulighed for at sparre med andre kokke under eventet om indtryk, ideer og oplevelser. |
Dato og lokation:
Hvornår: 4. februar 2025
Hos: Dagrofa Foodservice, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj
Fra: 13.00 - 15.30
Program:
Velkommen til Dagrofa Foodservice |
15 min |
Masterclass 1:
Umamiboost til de grønne retter med dansk miso og kornfond
Jens Bach, kok hos Nocla |
30 min |
Masterclass 2:
Løft enhver ret med de alsidige egenskaber i østershatte
Alex Pichardt, kok hos Beyond Coffee |
30 min |
Masterclass 3:
Grundteknikker til mere smag i grøntsagsbaserede retter
Marlene Lindegaard , kok og konceptchef hos Dagrofa Foodservice |
30 min |
Afrunding og mingling |
30 min | |
Vær opmærksom på at ved tilmelding, accepterer du at Dagrofa Foodservice bruger billeder/video af dig til videre markedsføring. |
| |
|
|
|