Dagrofa Foodservice Masterclasses

Grøn menu med umami og grøntsager

Kom med til Masterclasses i Dagrofa Foodservice!

Vi samler de dygtigste kokke og nytænkende producenter, der viser teknikker og eksperimenterer med nye råvarer.

Vi vil give dig ideer til, hvordan du kan booste grønne retter på dit menukort.

Samtidig bliver der rig mulighed for at sparre med andre kokke under eventet om indtryk, ideer og oplevelser.
 

Dato og lokation:

Hvornår: 4. februar 2025
Hos: Dagrofa Foodservice, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj
Fra: 13.00 - 15.30


Program:
 
Velkommen til Dagrofa Foodservice 15 min
Masterclass 1:
Umamiboost til de grønne retter med dansk miso og kornfond
Jens Bach, kok hos Nocla
30 min
Masterclass 2:
Løft enhver ret med de alsidige egenskaber i østershatte
Alex Pichardt, kok hos Beyond Coffee
30 min
Masterclass 3:
Grundteknikker til mere smag i grøntsagsbaserede retter
Marlene Lindegaard , kok og konceptchef hos Dagrofa Foodservice
30 min
Afrunding og mingling 30 min



Vær opmærksom på at ved tilmelding, accepterer du at Dagrofa Foodservice bruger billeder/video af dig til videre markedsføring.

Deltager 1



Deltager 2 (Valgfrit)

Yderligere info

  Ved at sætte kryds i feltet giver jeg hermed samtykke til, at Dagrofa Foodservice må sende kontakte mig vedrørende ugens avis, varer, nyheder, deltagelse i konkurrencer samt servicemeddelelser. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Dagrofa Foodservice eller afmelde via afmeldingslink i emails. Jeg accepterer samtidig, at Dagrofa Foodservice kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i denne persondatapolitik.